زمان مورد نیاز: 1 ساعت
برای نصب نمایشگر رنگی درون منزلی شش گام مهم و تاثیر گذار، برای انجام این کار باید در نظر گرفته شود، تا با سوختن و خرابی سیستم، به دلیل اشتباه انجام دادن یکی از مراحل نامبرده رو به رو نشوید. 6 قدمی که جهت نصب آیفون تصویری باید برداشته شود شامل مواردی همچون شناسایی دقیق نوع درب بازکن، نوع سیم کشی ساختمان، نصب آیفون تصویری، نصب پنل زنگ دم دری، اتصال جریان برق به درون مدار های سیستم و تست نهایی است.
- شناسایی نوع درب باز کن برقی
در اولین حرکت جهت نصب آیفون تصویری خریداری شده باید به گوشی فعلی و نصب شده داخل ساختمان توجه ویژه ای داشت تا با در نظر گرفتن نوع محصول، سامانه ای را تهیه نمایید که در کنار قیمت مناسب ، کارایی مناسبی را برای شما فراهم کند. آیفون تصویری سوزوکی یکی از همین محصولات است، که شما با مراجعه به سایت فروشگاه اینترنتی دی سی ای کالا می توانید این آیفون را خریداری، و قادر به پشتیبانی از چهار برند شناخته شده و مشهور همچون کوماکس، سیماران،کالیوز و آلدو بدون هیچ گونه مشکل در انتقال تصاویر و کارکرد باشید.
- نوع سیم کشی ساختمان
شناخت سیم کشی موجود بر روی ساختمان از دومین قدم مهم ترین گام جهت نصب آیفون تصویری است، تا پس از فعال سازی سیستم کیفیت تصویر و صدای قابل قبولی را در پنل رنگی درون منزلی دریافت نمایید. در صورتی که سیم کشی درب باز کن شما برای آیفون های صوتی و آیفون تصویری سیاه سفید باشد برای مشاهده تصاویر رنگی، تعویض سیم کشی آیفون کار اجباری است تا تصاویری با وضوح و شفافیت بالا را دریافت نمایید. سیم کشی آیفون تصویری با کمک کابل های 06 انجام می پذیرد که هر برند نمایشگر درون منزلی با توجه به استاندارد انحصاری خود که توسط بخش تحقیق و توسعه تعریف می شود از تعداد زوج های متفاوت این قطر استفاده می کند. آیفون تصویری SUZUKI برای انتقال تصویر خود از کابل 4 زوج استفاده کرده است، که این کابل از فضای تعبیه شده برای پنل دم دری، کوچه یا خیابان کشیده و به درون ساختمان و هر تعداد واحدی که نیاز به سیم کشی نمایشگر درون منزلی دارد، متصل می شود تا کارایی قابل قبولی را به کاربران و مشتریان خود ارائه دهد.
- نصب آیفون تصویری
پس از اتمام سیم کشی ساختمان، کابل 4 زوج آیفون تصویری رنگی سوزوکی به صورت مجزا به پشت هر نمایشگر متصل شده، تا بعد از انجام این کار تمام رشته سیم های مجزا به یک کابل چهار زوج واحد که در کل ساختمان کشیده شده است متصل شده، و پس از آن به دریافت جریان برق از منبع انرژی پرداخته و شروع به انجام فعالیت هایی همچون باز کردن درب ساختمان و پارکینگ، نمایش تصویر پنل زنگ یا دوربین مدار بسته و پاسخگویی به مراجعه کنندگان بپردازد.
- نصب پنل زنگ نمایشگر رنگی
بعد از نصب اتصالات آیفون رنگی نوبت به نصب پنل زنگ دم دری می شود، که درگاه انتقال جریان برق شهری اصلاح شده به درون ساختمان می باشد. 4 زوج کابل واحد نامبرده شده در قسمت قبل پس از دریافت تمامی اتصالات سیم کشی نمایشگر های رنگی، به پورت ورودی پنل دم دری وصل شده، تا پس از اتصال ترانس به پنل زنگ و دریافت جریان برق شهری، برق دریافتی و اصلاح شده را به درون ساختمان منتقل کند.
- تست نهایی
پس از انجام تمامی مراحل بالا، حالا نوبت به گرفتن تست هایی از سیستم نصب شده است تا کارکرد صحیح آیفون تصویری، پنل زنگ و سیم کشی ساختمان تایید شود. فعالیت هایی که در این راستا باید صورت گیرد شامل مواردی همچون برقراری ارتباط از طریق پنل دم دری، ایجاد مکالمه جهت مشاهده انتقال صحیح صدا از نمایشگر به پنل و بالعکس و تست انتقال تصویر لنز پنل و دوربین مدار بسته به نمایشگر می باشد.
آموزش نصب آیفون تصویری سوزوکی
با پیشرفت روز به روز تکنولوژی و اختراع قابلیت های کاربردی و چشمگیر و در عرصه نمایشگر های رنگی توسط شرکت های مختلف نحوه نصب متفاوتی را دارا هستند. یکی از شرکت شناخته در تولید این نوع محصولات کمپانی آیفون تصویری سوزوکی است که با تولید تجهیزات با کیفیت بالا و گارانتی مطمئن اعتماد تمام مشتریان خود را جلب کرده است. با ما همراه در ادامه با نحوه سیم کشی و روش نصب آیفون تصویری این برند آشنا شوید.
سیم کشی و شناسه رنگی سیم
نحوه انتقال جریان و صدا و تصویر در سری نمایشگر آیفون تصویری سوزوکی با استفاده یه رشته سیم 4 عددی صورت میگرد که هرکدام کار جداگانه نسب به روکش رنگی که بر روی آن ها قرار گرفته است انجام میدهد که این رنگ بندی به ترتیب شامل رنگ های قرمز،آبی،زرد،سفید میباشد که به شکل زیر مورد استفاده قرار میگرند.
رنگ قرمز : این سیم برای Voice یا صدا در رنگبندی سیم کشی آیفون تصویری مورد استفاده قرار میگیرد.
رنگ آبی : به عنوان منفی در رنگبندی سیم کشی نمایشگر رنگی درون منزلی استفاده میشود.
رنگ زرد : به عنوان مثبت دستگاه آیفون تصویری رنگی مورد استفاده است.
رتگ سفید : به عنوان سیم تصویر در آیفون تصویری مورد استفاده قرار میگیرد.
روش نصب آیفون تصویری و منبع تغذیه سوزوکی
همانطور که در بخش قبل گفته شد ۴ رشته سیم از پنل آیفون تصویری ایرانی به مانیتور وصل شده اند که ترتیب سیم ها به مانند رنگبندی بالا است که برای باز کزدن درب و همچنین دادن برق به پنل دم دری آیفون تصویری توسط یک ترانس با قدرت ۱۲ آمپر و بعضا ۲۴ آمپر استفاده میگردد.نحوه اتصال این سیم ها به نمایشگر رنگی درون منزلی از خروجی AC ترانس برای قفل برقی و از خروجی DC ( یا همان مثبت و منفی ) آن برای برق پنل استفاده میشود.برای اتصال قفل مقابل و بالا رفتن امنیت درب نفر رو ساختمان از خروجی AC ترانس دو سیم به پشت پنل آیفون تصویری میبریم که یکی از آنها را به یک سیم درب بازکن پشت پنل وصل میکنیم و سیم دیگر را به یک رشته سیم از دو رشته ای که از پشت قفل آمده است ارتباط میدهیم. از قفل هم دو رشته سیم تا پشت پنل آیفون تصویری میکشیم و یک رشته را به یکی از دو رشته سیم قفل باز کن پنل و دیگری را به سیم اضافه ای که از ترانس آورده ایم وصل میکنیم. لازم به ذکر است سیمی که باید از ترانس به قفل میرسد میتواند هم به صورت مستقیم وارد قفل شود به مانند تصویر بالا و یا اینکه به مانند توضیحی که داده شد به صورت غیر مستقیم و در پشت پنل اتصال پیدا کند.
نصب آیفون تصویری برای تعداد واحد بالا
برای نصب آیفون تصویری با تعداد واحد بالا از یک سوئیچر استفاده میشود در حالت معمول دارای 4 ورودی و یک خروجی جهت اتصال به پنل است. از دیگر مدل سوئیچر های سوزوکی 2، 4 ، 6، 8، 10 میباشد تا کاربر به میزان تعداد واحد هاییی که وجود سوئیچر های مخصوص تهیه کند. برای مثال اگر ساختمان شما 6 واحدی است، نیاز به سوییچر 6 دارید و اگر ساختمان شما 5 واحدی است باز هم به سوییچر 6 نیاز دارید چون سوییچر 5 وجود ندارد، به همین ترتیب برای واحد های مختلف اعداد مربوط انتخاب می شوند. اما در نظر داشته باشید که ممکن است با توجه به نوع سیم کشی، این ترکیب عددی متفاوت باشد، مثلا اگر ساختمان 20 واحدی دارید، باید دو سوییچر 10 واحدی شرکت سوزوکی را استفاده کنید ولی ممکن است نصاب شما تشخیص دهد که با توجه به نوع سیم کشی در ساختمان شما سه عدد سوییچر 8 برای نصب آیفون تصویری مجموعه شما مناسب تر خواهد بود، پس این قواعد قابل تغییر هستند.